Urbania – Ud Af Huset

INVITÉR URBANIA MED TIL FEST, LÆN DIG TILBAGE OG NYD ARRANGEMENTET

Med Urbania’s festpakker har du nu muligheden for at få hele street food oplevelsen ud til jer. Vi medbringer bar-truck, foodtruck, borde og bænke samt let dekoration, som sætter den hyggelige stemning du ellers ville kunne opleve på vores street food marked. Med rullende bar- og køkken er mulighederne mange, når det kommer til lokationen. Det kan være en lagerhal, en større græsplæne, en parkeringsplads eller andet. Skulle I mangle et sted at afvikle arrangementet, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med at finde en passende lokation.

EN FEST EFTER JERES ØNSKER

Har du særlige ønsker til jeres arrangement, så står vi selvfølgelig klar til at lytte og gøre hvad vi kan for at opfylde dem. Om det er et bestemt tema, underholdning, dekoration eller lignende, finder vi den helt rigtige løsning sammen.

Skal vi hjælpe dig med jeres næste fest? Vi står klar til at hjælpe med både private- og firmaarrangementer. Giv os et kald på +45 22 80 70 00 eller på mail hej@urbaniastreetfood.dk

VIL DU HAVE EN NEM OG LÆKKER LØSNING? VÆLG IMELLEM VORES 3 GRUNDPAKKER

Slå vejen forbi Urbania Street Food på jeres Blå Mandag. Med en beliggenhed i gågaden, er det den perfekte mulighed for at samles til et lækkert måltid og en kold sodavand efter dagens shopping med konfirmationens indtjening. Vi byder på et hyggeligt miljø, hvor der er plads til alle. Få 10% rabat på drikkevarer, så du fejre Blå Mandag hos Urbania Street Food.

elexbet giriş -
kingbetting giriş
- queenbet güncel giriş -
kalebet güncel
- superbetin girişelexbet giriş -
kingbetting giriş
- queenbet güncel giriş -
kalebet güncel
- superbetin giriş