Om Os

Begyndelsen

Urbania Street Food åbnede i foråret 2018, hvor skuden blev søsat med medejer, Brian Løkkegaard, ved roret. I dag indeholder street food markedet 6 forskellige boder, der serverer alt fra gammelt dansk mad, autentiske thai-retter og franske crepes til saftige burgere, sprøde pizzaer og andre lækre retter. Derudover har baren et stort udvalg af klassiske og special øl samt et godt udvalg af softdrinks og cocktails. Vi har plads til ca. 180 siddende gæster indenfor og ca. 350 siddende gæster ude i vores gård.

Konceptet

Vores koncept “Urbania Street Food – gademad i øjenhøjde”. Vi har haft et ønske om at skabe et urbant samlingspunkt for gastronomi og gode oplevelser. Et fristed hvor rammerne indbyder til en “Quick meal”, et møde med vennerne eller kvalitetstid med familien. Et madmekka, hvor man får et dejligt måltid til en fair pris, og en god cocktail eller special øl til at skylle det ned med. Urbania bliver bindeledet mellem den “gamle del” af Fredericia og en ny og mere urban bydel.

UDVIDELSE

I foråret 2020 åbnede åbnede vi et koncept endnu et koncept til Urbania-familien, nemlig Urbania Beach Bar, som finder sted nede på Østerstrand i Fredericia. Her kan de varmere dage nydes med den fantastiske havudsigt, solbadning og en god kold genstand i hånden. Derudover byder huset også på både gammeldags- og pind is. Vil du vide mere? Så besøg hjemmesiden

elexbet giriş -
kingbetting giriş
- queenbet güncel giriş -
kalebet güncel
- superbetin giriş