Fest Hos Urbania

FØDSELSDAG

Hip hurra, det’ din fødselsdag! Det er i dag den dag, at du fejrer det med de bedste mennesker, de fedeste omgivelser og selvfølgelig noget helt vildt lækkert mad og drikke! Book bord hos Urbania Street Food, når din fødselsdag står for døren. Giv gæsterne mulighed for at vælge mad lige efter deres ønske. Vi tilbyder alt fra autentisk thai mad, de gode gamle danske retter, til en fantastisk saftig burger – og med et stort udvalg af drikkevarer, sørger vi også for at ingen går tørstige hjem.

FIRMA EVENTS

Står I og mangler nogle lidt anderledes og uformelle rammer for jeres næste firma arrangement? Så book bord hos Urbania Street Food. Med den rå og særdeles hyggelige indretning, er der plads til alle. Hos os fastlægger I jer ikke på én menu – vi er mulighedernes land! Gæsterne vælger frit mellem vores 6 formidable køkkener. Du kan se mere om de forskellige køkkener her Derudover kan vores bar prale af at have intet mindre end 60 forskellige slags øl! Og så har vi selvfølgelig også et godt udvalg af softdrinks og cocktails.

BLÅ MANDAG

Slå vejen forbi Urbania Street Food på jeres Blå Mandag. Med en beliggenhed i gågaden, er det den perfekte mulighed for at samles til et lækkert måltid og en kold sodavand efter dagens shopping med konfirmationens indtjening. Vi byder på et hyggeligt miljø, hvor der er plads til alle. Få 10% rabat på drikkevarer, så du fejrer Blå Mandag hos Urbania Street Food.

BARNEDÅB

Når det er tid til at jeres lille guldklump skal navngives/døbes og I søger den nemme løsning til afvikling af dagens festeligheder, så står Urbania Street Food klar til at hjælpe jer. I kan har mulighed for at få booket et eller flere borde – og skulle I være et større selskab, som gerne vil adskilles lidt fra den øvrige del af restauranten, har vi også mulighed for at lukke et område af for jer. Der kan planlægges mad fra ét eller flere køkkener efter jeres ønske. Vil I lade det stå frit for jeres gæster at vælge menu, er det muligt at købe street coins til uddeling blandt gæsterne, så de frit kan vælge mad fra de 6 forskellige køkkener samt købe drikkelse i baren. 

kontakt os på hej@urbaniastreetfood.dk

elexbet giriş -
kingbetting giriş
- queenbet güncel giriş -
kalebet güncel
- superbetin giriş