Urbania – ud af huset

Invitér Urbania med til fest, læn dig tilbage og nyd arrangementet

Med Urbania’s festpakker har du nu muligheden for at få hele street food oplevelsen ud til jer. Vi medbringer bar-truck, foodtruck, borde og bænke samt let dekoration, som sætter den hyggelige stemning du ellers ville kunne opleve på vores street food marked. Med rullende bar- og køkken er mulighederne mange, når det kommer til lokationen. Det kan være en lagerhal, en større græsplæne, en parkeringsplads eller andet. Skulle I mangle et sted at afvikle arrangementet, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med at finde en passende lokation.

Vil du have en nem og lækker løsning? Vælg imellem vores 3 grundpakker

Vi har sammensat 3 forskellige pakker, hvor jeres arrangement nemt kan sammensættes præcis efter jeres behov. Ud over pakkerne, har vi givet dig en række tilvalgsmuligheder, som kan være med til at sætte prikken over i’et til jeres fest.

En fest efter jeres ønsker

Har du særlige ønsker til jeres arrangement, så står vi selvfølgelig klar til at lytte og gøre hvad vi kan for at opfylde dem. Om det er et bestemt tema, underholdning, dekoration eller lignende, finder vi den helt rigtige løsning sammen.

Skal vi hjælpe dig med jeres næste fest? Vi står klar til at hjælpe med både private- og firmaarrangementer. Giv os et kald på +45 22 80 70 00 eller udfyld nedenstående kontaktformel.