Om os

Urbania Street Food åbnede i foråret 2018, hvor skuden blev søsat med medejer, Brian Løkkegaard, ved roret. I dag indeholder street food markedet 6 forskellige boder, der serverer alt fra gammelt dansk mad, autentiske thai-retter og franske crepes til saftige burgere, sprøde pizzaer og andre lækre retter. Derudover har baren et stort udvalg af klassiske og special øl samt et godt udvalg af softdrinks og cocktails. Vi har plads til ca. 180 siddende gæster indenfor og ca. 350 siddende gæster ude i vores gård.

Vores koncept “Urbania Street Food – gademad i øjenhøjde”. Vi har haft et ønske om at skabe et urbant samlingspunkt for gastronomi og gode oplevelser. Et fristed hvor rammerne indbyder til en “Quick meal”, et møde med vennerne eller kvalitetstid med familien. Et madmekka, hvor man får et dejligt måltid til en fair pris, og en god cocktail eller special øl til at skylle det ned med. Urbania bliver bindeledet mellem den “gamle del” af Fredericia og en ny og mere urban bydel.

I foråret 2020 åbnede Brian Løkkegaard endnu et koncept til Urbania-familien, nemlig Urbania Beach Bar, som finder sted nede på Østerstrand i Fredericia. Her kan de varmere dage nydes med den fantastiske havudsigt, solbadning og en god kold genstand i hånden. Derudover byder huset også på både gammeldags- og pind is. Vil du vide mere? Så besøg hjemmesiden www.urbaniabeachbar.dk.

Job hos Urbania Street Food

Vi står pt. ikke og mangler ansatte hos Urbania Street Food, men du skal til enhver tid være velkommen til at sende en ansøgning og dit CV til job@urbaniastreetfood.dk.

Som ungarbejder kan du fx arbejde som runner, hvor det er dit ansvar at stedet ser pænt og præsentabelt ud. Alle borde skal være rene og pæne. Derudover hjælper du barpersonalet med ad hoc opgaver. Har du scooterkørekort, er det også muligt at få vagter som take away-chauffør.

I vores bar er det et krav, at man er fyldt 18 år, da der skænkes alkohol.

Hos Urbania Street Food skal service være en del af dit DNA. Vi går utroligt meget op i, at alle gæster føler sig velkomne og hørt. Du har et højt energiniveau og er på, når du er på arbejde. Hos Urbania møder vi altid gæster med et stort smil og står klar til at hjælpe.

Besætningen

Brian løkkegaard

Medejer

Kim salling

Driftsansvarlig

mimi henningsen

Event- og marketing manager