KØKKENER OG BODER

HUNGRY DANE BURGER

HUNGRY DANE

Hungry Dane er den første innovative burger nogensinde, der ikke er tilberedt af traditionelt hakket oksekød, men derimod langtidsstegt okse, kylling, svin eller and, som blander sig i den absolutte top blandt burgere. Med ord som eksorbitant og dryppende på en yderst delikat måde.

Ejeren bag Hungry Dane hedder Peter Kolos, der også kalder sig Dog’ter Dane, efter Grand Danois’en i det frække burger-logo.

KIN_D THAI

KIN_D

Vi byder Kin_D velkommen og vil snart få en tekst på siden.

OTTO'S ANATOLIAN FOOD

OTTO’S ANATOLIAN FOOD

Otto’s serverer spændende grillretter fra Anatolien (det nuværende Tyrkiet). Otto’s sætter en ære i at tilberede maden, som man gjorde under Det Osmanniske Rige, derfor er store dele af deres køkken specielt medbragt fra Tyrkiet for at kunne give vores gæster en autentisk smagsoplevelse.

Det tyrkiske køkken har en rig madtradition, som er baseret dels på mellemøstlige traditi- oner i bred forstand og dels på den højtudviklede køkkenkultur, som var tilknyttet det osmanniske hof i Istanbul.

Køkkenet er typisk bygget op om menuer med mange småforretter; Mezze, der kan være syltede grøntsager, auberginer i forskellige varianter, salater, fyldte vin- eller kålblade, oliven mv. Maden er raffineret og varieret krydret, men sjældent stærk; det er et princip, at råvaren skal kunne smages. Ofte anvendte krydderier er allehånde, paprika og kanel; desuden anvendes persille, hvidløg, citronsaft, yoghurt og krydrede olivenolier.

PUNK PITA

PUNK PITA

Hjemmelavet Øko-pita med punk attitude!

Punk Pita er rebelske madnørder med hang til hurtigmad og hardcore kvalitet!
Punk Pita kører lækre pita’s og salad bowl’s lavet på økologiske råvarer og præsenterer omverden for spændende og udfordrende sammensætninger.

Så…. Don’t forget to eat your Lunch and make some trouble.

ICE CREAM ROLLS

ICE CREAM ROLLS

Ny pop up bod i Urbania

Indtil d. 28 befruar kan du få lækre

Ice Cream Rolls til kr. 55,-

CREPES HYTTEN

CREPES HYTTEN

Crepes Hytten tager dig en tur til Frankrig hvor du kan nyde lækre crepes, som laves helt fra bunden med gode og friske råvarer.
Der vil være et udvalg af forskellige søde og salte crepes som variere alt efter årstid og lokale råvarer. Alle crepes tilbydes veggie-style samt gluten og laktose fri