Køkkener og boder

Tacos - Mexican Street Food

Med udgangspunkt i det traditionelle mexicanske køkken serverer vi simpel kvalitetsmad lavet fra bunden. Vi bruger naturligvis kun friske råvarer og tilbereder maden foran gæsten. For alle der ønsker et lækkert måltid med smagen af mexicansk kultur og historie.

Hungry Dane burger

Hungry Dane er den første innovative burger nogensinde, der ikke er tilberedt af traditionelt hakket oksekød, men derimod langtidsstegt okse, kylling, svin eller and, som blander sig i den absolutte top blandt burgere.

Med ord som eksorbitant og dryppende på en yderst delikat måde

Ejeren bag Hungry Dane hedder Peter Kolos, der også kalder sig Dog’ter Dane, efter Grand Danois’en i det frække burger-logo.

Crepes Hytten

Crepes Hytten tager dig en tur til Frankrig hvor du kan nyde lækre crepes, som laves helt fra bunden med gode og friske råvarer.

Der vil være et udvalg af forskellige søde og salte crepes som variere alt efter årstid og lokale råvarer. Alle crepes tilbydes veggie-style samt gluten og laktose fri

Otto's Anatolian Food

Otto’s serverer spændende grillretter fra Anatolien (det nuværende Tyrkiet). Otto’s sætter en ære i at tilberede maden, som man gjorde under Det Osmanniske Rige, derfor er store dele af deres køkken specielt medbragt fra Tyrkiet for at kunne give vores gæster en autentisk smagsoplevelse.

Det tyrkiske køkken har en rig madtradition, som er baseret dels på mellemøstlige traditioner i bred forstand og dels på den højtudviklede køkkenkultur, som var tilknyttet det osmanniske hof i Istanbul.

Køkkenet er typisk bygget op om menuer med mange småforretter; Mezze, der kan være syltede grøntsager, auberginer i forskellige varianter, salater, fyldte vin- eller kålblade, oliven mv. Maden er raffineret og varieret krydret, men sjældent stærk; det er et princip, at råvaren skal kunne smages.

Ofte anvendte krydderier er allehånde, paprika og kanel; desuden anvendes persille, hvidløg, citronsaft, yoghurt og krydrede olivenolier.

Kin_d thai

Hos Kin_D Thai får du et bredt udvalg af lækre og aromatiske thailandske retter.

Prøv vores Phanaeng, hjemmelavede forårsruller og en masse andet spændende.

Vi ses i Kin_D Thai

GRIS & GRIS

Gris & Gris tilbyder traditionelle og solide danske retter.

Bøfsandwich med massere af brun sovs, frikadellesandwich med hjemmelavet agurkesalat og rødkål.

Gå heller ikke glip af den hjemmelavede flæskestegssandwich og Spareribs.

Vi ses i Gris & Gris

gris-og-gris-flæskesteg-sandwich

Copyright © 2019 Made by: DesignFlow.dk